Beschrijving
Hopelijk ben je niet geschrokken van de foto waarin ik traditionele Indiase kleding draag? Ik ben half Indiase en vanuit mijn thuis doen we eens per jaar traditioneel Indiaas eten met de hele familie. Ik ben niet religieus opgevoed dus je hebt alle voordelen van twee werelden op het gebied van uiterlijk en geen nadelen vanuit religieus oogpunt. Om een lang verhaal kort te maken: ik wil graag iemand leuks leren kennen haha! Liefst een spontane leuke en grappige man die me aan het lachen krijgt en waar ik me lekker bij voel. Ik hoef geen relatie (mag wel!) dus je mag me lekker stoute berichtje sturen met wat jij leuk aan me vindt en wat jij graag met mij zou willen doen. Als we wat spannends met elkaar gaan doen moet het helaas wel bij jou want ik woon nog thuis.

twoworldstwotimeshotness's profiel

Gebruikersnaam: Twoworldstwotimeshotness
Leeftijd: 26
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Geslacht: Vrouw
Sexualiteit: Hetero
Relatie: Single
Is op zoek naar

Sexualiteit

  • Hetero

Leeftijdsgroep

  • Jong volwassenen
  • Volwassenen

Of
Stuur een cadeau
Nog geen foto's uitgewisseld

Jootje26 uit Groningen is online

Weet zelf ook wel dat ik er lekker uitziet ja en das waar klinkt ook wel arrogant, maar heb het toch zelf gemerkt dat ze naar me kijken. Vind het ook gewoon geil dat jullie geil van mij worden. Ben ook wel ondeugend, misschie..

Blondmeidss uit Limburg is online

Best lastig om opeens een oproep te doen! Ik zal mijzelf even voorstellen; ik ben een gezellige vrouw die houdt van reizen met een eigen wil waardoor ik nog wel eens koppig en eigenwijs overkom.

Helemaalgeile9393 uit Gelderland is online

Ik ben een gezellig mens, heb eigenlijk niks te kort, maar ben gewoon nieuwsgierig om te weten of ik iemand naar mijn smaak hier kan vinden. Als jij denkt dat wij bij elkaar horen, stuur een privé bericht?

Smullen uit Antwerpen is online

Ik kan geen kinderen krijgen en daarom is mijn huwelijk gestrand. Erg? Goh ja, ene kant wel, andere kant gun ik mijn ex natuurlijk het gezin met kinderen waar hij van droomde. En nu hopen dat niet elke man een busje vol ki..

- Esmée - uit Zuid-Holland is online

Ik wil iemands harde pik komen afzuigen en ermee spelen , ik ben niet zeker als je van mij een stijve zal krijgen maar dat kan je me altijd nog zeggen als je een bericht voor me stuurt hoor schat , graag een man met een grote..